Woonconcept Urban Living Amstelveen

AM ontwikkelt aan de Mr. G. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen in het bruisende Stadshart van Amstelveen een wooncomplex met huurappartementen. Op een steenworp van alle winkel- en horecavoorzieningen en openbaar vervoers knooppunten komt een divers wooncomplex dat voor ieder een leuke plek om te wonen biedt.

De samenstelling van dit gebouw bepaal jij! Door je aan te melden als belangstellende en aan te geven waar jouw voorkeur naar uitgaat kunnen wij het gebouw optimaal voor je indelen.

2- en 3-kamer appartementen

2-kamer appartementen van ca. 40 m2, een 3-kamer appartement van 65 tot 75 m2 of een 4-kamer appartement van 85 tot 120 m2 of Friends appartementen die je met met 1 of meer vrienden kunt delen in afmetingen van 65, 75 of 85 m2. In het gebouw komen veel gemeenschappelijke extra voorzieningen die de eigen woonomgeving uitbreiden met een werkruimte, wasruimte, fietsenstalling of externe berging en er is een mooie buitenruimte, privé en of in de gezamenlijke binnentuin.

Voor het hele project wordt er een mooie ruime gezamenlijke binnentuin ingericht om heerlijk buiten te zitten en bijvoorbeeld te b‌bq-en, bij de grotere appartementen wordt tevens voorzien in een eigen balkon.

Bandbreedte qua huur:

40 m2 : 850- 950
49 m2: 950-1050

Friends L & XL

Friends, L & XL Friends Wonen. Dit woonconcept is ontwikkeld door AM met als doel betaalbaar huren mogelijk te maken. Dit concept richt zich op de huisvesting van twee of drie huisgenoten/ friends. Alle bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, mag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat de bewoners beschikken over twee of drie ruime gelijkwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamer, keuken, badkamer en balkon. “Share the fun, split the rent”.

Bandbreedte qua huur:

Friends L 73 m2: 1400-1600 (voor 2 personen)
Friends XL 94 m2: 1900-2200 (voor 3 personen)

Urban living Amstelveen Amstelveen
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Urban Living Amstelveen

Contactpersonen Urban living Amstelveen

Erik Schimmel
Verkoopmanager

Erik Schimmel